Hilversum3 is terug!

“Hilversum3 gaf ons de muziek die ons vormde. Muziek waar je naar luisterde. Muziek met een intro. Muziek die nog steeds raakt. En bovenal muziek die ons inspireerde. Als eerbetoon aan Hilversum3 en alles wat ons daaraan herinnert hebben wij onze band dan ook deze legendarische naam gegeven. Als je naar Hilversum3 anno nu luistert hoor je Nederlandstalige teksten, op eerlijke muziek. Geen hedendaagse computerproducties maar liever echte instrumenten, glooiende akkoorden, close harmony en pakkende melodieën. Zoals toen… maar dan nu.”, licht Eddy Tinge, Singer songwriter en bandlid van Hilversum3 toe.

Begin 2021 komt het debuutalbum uit. En omdat in de tijd van radiozender Hilversum3 wij ook naar platen luisterden, wordt het album ook geperst op vinyl en uiteraard ook digitaal uitgebracht via Spotify en Apple Music. Op het album luister je naar Nederlandstalige teksten, op eerlijke muziek. Deze mix vormt de makkelijk in het gehoor liggende liedjes. Luister op Spotify, Apple Music, YouTube of via de website www.hilversum3.com

Share:

Leave a Reply

Copyright Hilversum 3 © 2020