Hilversum3 bestaat weer!

Hilversum3, een nieuwe band met een vertrouwde naam.

Nederlandstalige teksten, op eerlijke muziek. Geen hedendaagse computerproducties maar liever echte instrumenten, glooiende akkoorden, close harmony en pakkende melodieën. Deze mix vormt de makkelijk in het gehoor liggende liedjes.

Geschreven, geproduceerd en vertolkt door muzikanten die zijn opgegroeid en geïnspireerd in de tijd van de toenmalige radiozender Hilversum3.

 

Het wordt tijd dat deze muzikanten hun eigen creaties vorm en inhoud geven. En dat is gelukt!

Hun debuutalbum is aanstaande. Deze wordt natuurlijk op vinyl en uiteraard ook digitaal uitgebracht. Het beloofd een schitterend album te worden met bijna een dozijn nummers die qua genre en stijl doet denken aan de vervlogen tijden van 10 CC, Chicago, ELO, Crosby, Stills, Nash & Young en de Eagles. Of zoals u wilt, dichterbij huis; Frank Boeijen, Kadanz, Klein Orkest en Alain Clark.

 

Hilversum3 verwacht in Q1 2021 hun debuutalbum uit te brengen. De naam van dit meesterwerk laat zich nog even raden. Maar voor de liefhebbers van authentieke in het Nederlands gezongen liedjes zal het wachten worden beloond. Een mooi cadeau om te krijgen, nog mooier om te geven.

Share:

Leave a Reply

Copyright Hilversum 3 © 2020