Persbericht 1 februari 2021

PERSBERICHT——————————————————————————

 

Debuutalbum Hilversum3

 

En dan is het er zomaar, ons debuutalbum Zonlicht. Hoe mooi is dat en wat zijn we trots! We hebben er meer dan een jaar aan gewerkt en nog veel langer van gedroomd. Meer dan 1000 uren arbeid teruggebracht tot 38 minuten muziek.

Het is een heel persoonlijke album geworden en we delen een stuk van onszelf met de rest van de wereld. Liedjes over levenservaringen, geluk, joligheid, vrolijkheid, maar ook over verdriet, angsten en kwetsbaarheid. Soms wat oppervlakkig, maar vaker van diep van binnen.

En na 35 jaar radiostilte is de naam terug. Hilversum3. Toen een roemruchte radiozender en nu een gloednieuwe Nederlandstalige band. De radiozender die voor de 40-plussers een begrip is. De tijd dat je op je kamer zat en muziek luisterde, cassettebandjes opnam omdat muziek niet overal verkrijgbaar was.

Hilversum3 gaf ons de muziek die ons vormde. Muziek waar je naar luisterde, muziek die ons inspireerde. Muziek die nog steeds raakt. Als eerbetoon aan Hilversum3 en alles wat ons daaraan herinnert hebben wij onze band dan ook deze legendarische naam gegeven.

Als je naar Hilversum3 anno nu luistert hoor je Nederlandstalige teksten op eerlijke muziek. Geen hedendaagse computerproducties maar liever echte instrumenten, glooiende akkoorden, close harmony en pakkende melodieën. Zoals toen… maar dan nu.

Op 1 februari komt het album digitaal uit op o.a. Spotify en Apple Music. Eind maart verschijnt het ook op vinyl, zoals gebruikelijk in de tijd van Hilversum3.

Check voor meer informatie de website www.hilversum3.com

EINDE PERSBERICHT

=== Noot voor de redactie: Vragen? Neem contact op met Eddy Tinge, Tel. 06 – 21 87 29 84, info@hilversum3.com. Bijlage: persfoto, logo

Link naar EPK: https://www.dropbox.com/s/8oqrdux0i3hsbbc/Hilversum3_Zonlicht_EPK.zip?dl=0

(inhoud EPK: Zonlicht.mp3, Logo hilversum3, Persfoto Hilversum3_high res) ===

Share:

Leave a Reply

Copyright Hilversum 3 © 2020