Release nieuwe single en videoclip Dat Is De Boer

Hilversum3 steekt de agrarische gemeenschap een hart onder de riem met hun nieuwe single “Dat is de Boer“. Een blijk van waardering voor het harde werken onder steeds lastigere en wisselende omstandigheden. Daar waar veel wet- en regelgeving hun werk en bestaan steeds meer bemoeilijkt verdienen de boer en boerin hun eigen geuzenlied! “Dat is de Boer” is de tweede single van Hilversum3 afkomstig van het album Zonlicht.

Het lied Dat Is De Boer is in opdracht van de Stichting BoerBewust geschreven. Stichting BoerBewust organiseert voor het vierde jaar de Nederlandse versie van de internationale ‘Thank a Farmer Day’, een dag die wereldwijd gevierd wordt. BoerBewust wil op 12 oktober met ‘Thank a Farmer Day’ aandacht vragen voor de voedselproducenten van Nederland.

De single Dat Is De Boer is prominent in de promo van Thank a Farmer Day opgenomen. Tevens is in samenwerking met de stichting BoerBewust de videoclip van “Dat Is De Boer” geschoten.

Share:

Leave a Reply

Copyright Hilversum 3 © 2020